Le Coup de Foudre

2023.07.31

Zhao Qiao Yi és Yan Mo lehet, hogy középiskolai osztálytársak voltak, de az egyetlen közös dolog, ami közös volt bennük, az a közös pad volt az osztályban. Az egyikük kitűnő tanuló, a másikuk szánalmasan bukott, ők ketten nem is lehettek volna különbözőbbek, és mégis, nem kell sok idő, hogy erős kötelék alakuljon ki közöttük.

Megígérve, hogy a középiskola után együtt tanulnak majd külföldön, úgy tűnik, ennek a valószínűtlen párosnak a világ áll előttük. De amikor egy váratlan családi vészhelyzet miatt Qiao Yi kénytelen visszalépni a terveiktől, ők ketten eltávolodnak egymástól, és végül elveszítik a kapcsolatot.

Négy évvel később a rég nem látott barátok újra találkoznak, és a régi lángok gyorsan újra fellobbannak. Qiao Yi végre hajlandó elfogadni Yan Mo iránti érzéseit, ezért a városba költözik, és elhatározza, hogy ott folytatja, ahol évekkel ezelőtt abbahagyták; de mivel Yan Mo már kapcsolatban él, Qiao Yi szerelme kudarcra van ítélve. De tényleg így van?

Qiao Yi tudta nélkül Yan Mo nem felejtette el régi barátját, sem az érzéseket, amelyeket iránta táplál. Mivel képtelen kifejezni ezeket az érzéseket, Yan Mo úgy dönt, hogy titokban tartja tetteit és érzéseit. Mindig a háttérben mozogva, fáradhatatlanul dolgozik, hogy gondoskodjon középiskolai barátjáról, de vajon meddig lesz képes ezt fenntartani, mielőtt a lány rájön az igazságra?


Származási ország: Kína

Részek száma: 40

Műfaj: Romantikus, Ifjúsági


Elérhetőség: ITT