Sunshine Of My Life

2024.03.05

Tang Mingxuan a rendkívül sikeres Mingyuan Fashion Group munkamániás vezérigazgatója. Szinte elhatározta, hogy szingli marad, hogy minden idejét és energiáját arra fordíthassa, hogy üzleti vállalkozásai zökkenőmentesen működjenek. Ám az élet örökre megváltozik azon a napon, amikor egy tervezői vásáron találkozik Mo Fei-el. A lány egy élénk fiatal nő, akinek szenvedélye a hagyományos hímzés, és azt tervezi, hogy Európában tanulva tökéletesíti tudását. Bár imádják az együtt töltött időt, nem hajlandóak arra gondolni, hogy megváltoztassák saját, régóta kitűzött terveiket. Így végül eljön a nap, amikor Mo Feinek Párizsba kell indulnia, Tang Ming Xuan pedig Kínában marad, és az üzleti tervein dolgozik.

A szerelmet azonban nem lehet ilyen könnyen félretenni. És amikor lehetőség nyílik egy európai divatvállalkozás elindítására, a duó újra összejön - mint üzlettársak... és talán több is.


Eredeti cím: 若你安好便是晴天

Egyéb cím(ek): If You Well It's Fine, If You're Well It's a Fine Day, If You are Well, Then All is Well, If You are Well All is Fine, Ruo Ni An Hao Bian Shi Qing Tian, A Love Story: You Are the Greatest Happiness of My Life

Műfaj: Dráma, Romantikus

Kategória: TV-sorozat

Részek száma x játékidő: 45 x 45 perc

Tévécsatorna: Dragon TV

Sugárzási dátum: 2021-03-17 - 2021-04-09


Felirat Letöltés:

Ázsia Ékkövei 


Online Elérhetőség:

Rakuten Viki