Delicious Romance

2024.04.22

Ahogy ebben a modern korban minden dolgozó nő elmondhatja, a vállalati dzsungelben nem könnyű eligazodni. Xia Meng (Naomi Wang) tanúsíthatja ezt a tényt. Xia Meng, aki keményebben dolgozott, mint bármelyik körülötte lévő férfi, a szakmájában a csúcsra jutott, de még a sikerei ellenére is nap mint nap küzdenie kell. Egy olyan férfival van kapcsolatban, aki bizonytalannak érzi magát egy olyan erős nő mellett, mint ő, és gyakran azon töpreng, miért is foglalkozik vele. De Xia Meng nem az egyetlen dolgozó nő, akinek kapcsolati problémái vannak.
Liu Jing (Li Chun) perfekcionista hírében álló ételbloggerként mindig is küzdött a párkereséssel, mivel úgy tűnik, senki sem tud megfelelni a hihetetlenül magas elvárásainak.
Fang Xin (Zhang Han Yun) sikeres műsorvezető, viszont azon kapja magát, hogy válása után a gondjai vannak a szerelemmel.
Bármennyire is különböznek ezek a nők, mindegyikükben több közös vonás van, beleértve a munkahelyi problémákat és elnyomást, valamint a magánéletükben tapasztalható kudarcokat. Mindennek ellenére képes-e ez a három szorgalmas nő felülemelkedni az előttük álló kihívásokon, és megtalálni azt a boldogságot és beteljesülést, amire vágynak?


A sorozat 20 részes.

Online megtekinthető: Rakuten Viki