Double Love

2024.03.22
A sorozat elsősorban a filmakadémia diákja, Lu Wanwan és az online játék istene, Han Jing mo közötti szerelmi történetet meséli el.
A játékban Han Jingmo az első számú isten az egész szerveren, de a valóságban ő a Filmakadémia híres végzőse. Ő a legerősebb játékos "Tintafehér Mester" néven. A való életben rideg személyiség, arról álmodik, hogy színész lesz, és szereti játékkal tölteni az idejét. Eközben Lu Wanwan a filmakadémia másik diákja, aki arról álmodik, hogy sikeres színésznő lesz, és bizonyítani akarja saját erejét. Játékkal tölti a szabadidejét. A virtuális világban megmutatta nagyszerű képességeit, és sok játékost legyőzött. Bár még újonc, hamar az egyik legnagyobb játékos lesz a játékban. 


Hogy megnyerjék a "Bajnoki Kupa Kihívás" versenyt, mindketten beleegyeznek, hogy szövetséget kötnek és összeállnak a versenyre. Amire Lu Wanwan nem számít, hogy Han Jingmo valójában a 'Mester', aki a kezdetektől fogva mindig mellette állt. Annak ellenére, hogy sok minden történt a találkozásuk után, mindketten fokozatosan beleszeretnek egymásba, és színészi álmaikat kergetik. 

Eredeti cím: 墨白
Egyéb cím(ek): White Ink, Dashen, Ni Jia Furen You Guale, 大神, 你家夫人又挂了, 墨白官微, Black and White, Mo Bai
Műfaj: Dráma, Romantikus
Kategória: TV-sorozat
Részek száma x játékidő: 24 x 45 perc
Tévécsatorna: iQIYi
Sugárzási dátum: 2022-12-10 - 2022-12-19 Főszereplők:

 Zhang Xue Ying
Lu Wan Wan / Chu He 

 Bi Wen Jun
Han Jing Mo / Tintafehér Mester


Felirat Letölsés: Ázsia Ékkövei

Online Nézhetőség: Videa 

1.RÉSZ  2.RÉSZ   3.RÉSZ  4.RÉSZ  5.RÉSZ