Mandea

Az In Blossom 16. részében Pan bíró alkut köt egy rabbal, de vajon tudja-e teljesíteni az alku rá eső részét? Előtérbe kerülnek az érzelmek, amit valaki beismer magának, valaki nem, és a gyermekkori mondókát is újra elő kell venni...

Elkészült a felirat az In Blossom 15. részéhez. A Lámpás ünnep vidám, az emberek nyüzsögnek és élvezik a látványosságokat, a gyilkost elkapták... Valami még sincs rendben... Nagyon nincs rendben. Vajon ki jön rá először, hogy miben tévedtek?

Elhoztam a feliratot a Wonderland of Love 39. - 40. részéhez is, ahol Li Ni megvívja az utolsó csatáját a császárért, az országért és szeretteiért. Ezzel búcsút veszek a tizenhetedik császári unokától, a híres tábornok harcias lányától és minden egyes szereplőtől, aki a 40 rész alatt a szívemhez nőtt.

Elkészült a Wonderland of Love 38. része. Erről csak annyit, hogy a fájdalomról, a kétségbeesésről és az emlékekről szól.

Az In Blossom 14. részében hőseink csapdát állítanak a sorozatgyilkosnak, de a sors persze közbe szól és kicsit másképp alakulnak a dolgok. Shangguan Zhi rögtönözni kénytelen. Hogy milyen eredménnyel, azt megtudhatjátok ebből a részből.

A Wonderland of Love 37. részében végre rendeződnek a dolgok és teljes a boldogság... Vagy mégis lapul még valaki a sötétben?

A Faithful 22. részében a kis csapat lassan kifut az időből és kezdi elveszíteni minden reményét. Egy kétségbeesett lépés pedig végzetes következményekkel járhat...

A Wonderland of Love 36. részében Li Ninek be kell látnia, hogy a különleges helyzet különleges megoldást igényel, de egy konok embertől még neki sem könnyű segítséget kérnie.

Elkészült a felirat a The Last Immortal 27. részéhez. A'Jin nem adja fel a keresést, és a kutatása során felcsillan végül egy kis remény, de csak hogy végleg összetörjön...

A Wonderland of Love 35. részében, miközben Li Ni a tábornokkal foglalkozik, a Keleti palotában a hangulat egy jégverem melegségével vetekszik...

Elkészítettük az In Blossom 13. részének a feliratát. Pan Yuet a tömlöcben fura érzések kerítik hatalmukba, de ezek egy részének semmi köze a múlthoz, és ezt még önmagának is nehezen vallja be.

Elkészült a Wonderland of Love 34. része. A koronaherceg igyekszik kiharcolni a császárnál, amit akar, még úgy is, ha súlyos árat kell fizetnie. Tökéletes megoldás nincs...

A Faithful 21. részében hiába fájdalmas a búcsú, az élet nem áll meg és az idő sürgeti a kis csapatot a tervük végrehajtásában. Eközben Wu Lian sem tétlenkedik...

A Wonderland of Love 33. részében Cui tábornokot súlyos váddal illetik. Vajon a herceg meg tudja-e védeni a szerelme apját a rágalmazással szemben?

Meghoztuk az In Blossom 12. részét. Pan bíró és Zhuo fiatalúr új megbízást ad az Enyhülés Termének. Hogy ez milyen hatással lesz a nyomozásukra, az kiderül ebből a részből.