Martini

A 22. - 23. részben a félreértések és ármánykodások sora folytatódik, ezért aztán letartóztatnak néhány ártatlan kereskedőt. Hao Lan megmenti Xiaochunt, majd végül megint ő kerül bajba. Qionhua hercegnő úgy tűnik, elpusztíthatatlan.
Jó szórakozást kíván: Martini

A 21. részben alapos áttekintést kaphatunk a palota hölgyeinek ármánykodásáról. Új szereplő lép színre, akinek a segítségével egy elfeledett, ősi nyelven írt titkos üzenetet sikerül megfejteni. Qionhua hercegnő feje felett gyűlnek a viharfelhők. Vajon meddig sikerül még az ujja köré tekerni a császárt? A válaszra még várnunk kell.
Jó szórakozást...

A 20. részben megrendezésre kerül az ünnepség és veszélybe kerül egy felbecsülhetetlen értékű ékszer. Titokzatos mérgezés szedi áldozatait.

A 19. részben Hao Lan teljesíthetetlen feladatot kap, de mint mindig, most is feltalálja magát. Sajnos a szerelemben már nem ilyen szerencsés.

Ebben a részben Hao Lan visszatér a szülői házba, kibékül a mostohaanyjával, részt vesz egy templomi fesztiválon, lesz ajándék, ölelés, csók és Lü Buwei megígéri, hogy együtt világgá mennek és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Talán most már minden jóra fordul? Az epizód végére kiderül.
Jó szórakozást kíván: Martini

Elkészültem egy újabb résszel, melyben a király végre magához tér. A bűnösök egy része meglakol a tetteiért, mások viszont továbbra is a háttérben szövögetik a hálójukat. Ebben a részben Lü Buwei és a királyi herceg kivételesen nem próbálnak megszökni, viszont megfigyelhetjük egy új szerelmi szál kialakulását, melyben Ámor nyilai helyett az...

A 15. részben a császár állapota továbbra is válságos, és egyesek tesznek arról, hogy nehogy felépüljön. A háttérben természetesen folyik a hatalmi harc a hercegek között a trónért. Lü Buwei és a királyi herceg is újabb kísérletet tesz a szökésre. Vajon most sikerül?

A 14. részből megtudhatjuk, hogy a féltékenység a két testvér között hogyan vezet az utolsó leheletig tartó gyűlölethez. Közben a háború tovább folytatódik, és a birodalom tartalékai kezdenek kimerülni, Qin állam feltartóztathatatlanul nyomul előre. És bár a végére Hao Lan ismét börtönbe kerül, nem hiányoznak ebből a részből a vicces pillanatok...

A 13. részben Hao Lan megmenti a Zhao birodalmat a háborútól és Ya hercegnőt a házasságtól. Lü Buwei közben továbbra is azon mesterkedik, hogy a Qin királyi herceget megszöktesse a palotából. Az epizód végére kiderül, hogy vajon sikerül-e a terve.

A 12. részben Hao Lan szokás szerint csöbörből vödörbe esik. Ya hercegnőnek két kérője is akad, ezért éhségsztrájkba kezd és Xiu Yu élete sem úgy alakul koronahercegnéként, ahogy ő azt elképzelte.

Aki az első tíz részt végignézte, biztosan kíváncsi, hogy hogyan sikerül Hao Lannak megmenekülnie a kivégzéstől. A 11. részből emellett az is kiderül, hogy Lü Buwei hogyan teljesíti a lehetetlen küldetést és megtudhatjuk, hogy aki másnak vermet ás... abba beleesik valaki. Bár végül is az az illető is igazán megérdemelte.

Sziasztok!
Martini vagyok, egy ideje már fordítok a Rakuten Vikin, és most elhoztam nektek az első önálló sorozat fordításomat The Legend of Hao Lan címmel. A sorozat 62 részes, és Csevegő Pavilon blogján megtaláljátok a részletesebb leírását.
Most az első tíz részt hoztam el nektek, fogadjátok szeretettel.
Jó szórakozást hozzá!