Vonietta

Sziasztok! Elkészültünk a Good and Evil sorozat utolsó négy részével. (29.- 32.) Ezzel az utolsó szerelmespár története is véget ért, mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

Sziasztok! Elkészültünk a Good and Evil 26.- 27.- 28. részével, és megtudhatjátok, hogy egy ördög miként környékez meg egy vívódó lelket, és képes-e megmenteni egy mester szeretete a tanítványát?

Sziasztok! Itt van a következő négy rész a Good and Evil sorozatból. Miközben Han Sheng és Tavasz Démon apránként egyre közelebb kerülnek egymáshoz, a Száz Szellem Tóban egy idegen váratlan felbukkanása borzolja a kedélyeket és Si Tong sem tagadja meg a természetét.

Elkészült a következő három rész a Good and Evil sorozatból. (19. - 20. - 21. ) Tavasz Démon felett eluralkodik a féltékenység, ami majdnem végzetesen eltereli a figyelmét egy nagyon fontos tényről.

Sziasztok! Újabb három részt hoztam az elátkozott hercegnő és a száműzött démon történetéből, akik épp különleges sellővadászatra indulnak, miközben Han Sheng egy régi ismerőssel is összefut a Tóbirodalomban.

Újabb két részt hoztam a Good and Evil sorozatból. Véget ér a főhőseink újabb hosszú utazása, majd Tavasz Démon kezébe kerül egy könyvecske, amitől kissé dühös lesz. :D