My Happy Marriage

2023.10.11

A modern Japán figyelemre méltó civilizáción és fejlődésen ment keresztül. Generációk óta a különleges képességeket örökölt családok emberei védik az embereket a különböző katasztrófáktól, az országot irányító császárral együtt. Miyo Saimori, a császárivárosban kastéllyal rendelkező idegengyűlölő család legidősebb lánya a képesség nélkül született, és mostohaanyja és féltestvére bántalmazásában élte le az életét. Mindent feladott, és politikai házasságot kell kötnie a kegyetlen és könyörtelen katonai vezetővel, Kudou Kiyoka-val, aki fiatalon a Yokaiellenes Egység élére állt. A pletykák szerint számos potenciális menyasszonyjelölt kevesebb mint három nap után elmenekült, és Kiyoka hidegen közli Miyóval, hogy:

"Itt feltétel nélkül engedelmeskedned kell nekem.
Ha azt mondom, hogy menj el, elmész.
Ha azt mondom, hogy halj meg, meghalsz."

Miközben a Kudou-házban tölti az idejét, rájön, hogy Kiyoka nem is olyan rossz, mint amilyennek a pletykák tartják. Kiyoka-t is megérinti Miyo figyelmessége, és nemsokára közelebb kerülnek egymáshoz. Fény derül egy politikai házasságra, amelyről úgy tűnt, hogy nincs esélye a boldogságra.

Ugyanakkor azonban a császáriváros népét egymás után nyugtalanító csapások sorozata éri. Kiyoka azt a parancsot kapta, hogy pajzsként védje az embereket ezen események közepette. Kiyoka az életéért küzd. Miyo félti a biztonságát. A katasztrófa árnyékában váratlan összeesküvés szövődik. A kötelességét teljesítő Kiyoka mögött az ördög keze Miyo felé közeledik. Nemsokára a kegyetlen sors könyörtelenül szétszakítja őket...


A Boldog házasságom (わたしの幸せな結婚, Watashi no Shiawase na Kekkon?) egy élőszereplős film a regénysorozat alapján. Japánban 2023. március 17-én mutatták be.


Először megjelent: március 17, 2023

Műfaj: Fantasy, Romantikus, Dráma

Rendező: Ayuko Tsukahara

Alapja: Regény 1. kötet

Felirat Letöltés: Ázsia Ékkövei

Online Nézhetőség:  VIDEA