Twisted Fate Of Love

2023.10.21

A legrégebbi barátok, Pang Yu harmadik herceg és Feng Xi miniszter egy életen át testvérként gondoskodtak egymásról. A két barát, akik annyira különböznek egymástól, mint éjjel és nappal, valószínűtlen páros volt, de barátságuk sikeresen kiállta az idő próbáját. Az egész életen át tartó barátságuk azonban kezd összeomlani, miután találkoznak a szenvedélyes és bájos Dong Yue-val.
A Dingyuan-lázadás bátor tábornokát, Dong Yue-t visszaküldték az időben, hogy megállítsa a háborút, amely számtalan ártatlan életét követelte volna. Az időutazása során találkozott Feng Xi és Pang Yu is. Bár Dong Yue jelenléte Pang Yu életében arra ösztönözte őt, hogy bekapcsolódjon a családja politikai munkájába, kedves természetének valahogy sosem sikerült meghódítania Dong Yue szívét. Feng Xi pajkos bájai viszont olyan módon érintették meg Dong Yue szívét, ahogyan azt korábban még soha nem tapasztalta. Bár mindkét barátja törődött vele, nem az volt a küldetése, hogy csak azért utazzon az időben, hogy szerelmes legyen. Volt egy háborús gazember, akit meg kellett állítani.

Mivel Lu Yuan Tang arra készült, hogy szétszakítsa a nemzetet, Dong Yue-nak meg kell találnia a módját, hogy megállítsa őt. De ezt a feladatot nem tudja egyedül megoldani. Csak Pang Yu és Feng Xi segítségével lesz képes helyrehozni a dolgokat. Vajon képes lesz-e kibékíteni két testvért, akiket féltékeny gyűlölet választ szét, vagy a népe elképzelhetetlen sorsra van ítélve?


Eredeti cím: 今夕何夕
Egyéb cím(ek): Jin Xi He Xi, Jinxi He Xi
Műfaj: Dráma, Fantasztikus, Romantikus
Kategória: TV-sorozat
Részek száma x játékidő: 43 x 45 perc
Tévécsatorna: Youku
Sugárzási dátum: 2020-11-23 - 2020-12-21 

Felirat Letöltés: Ázsia Ékkövei

Online Nézhetőség: Rakuten Viki