You Are My Destiny (2020)

2023.10.21

Egy Bahamákra tartó tengerjáró hajón két ellentétes világból származó egyén útja keresztezi egymást, és ez megszabja egymásba fonódó sorsuk irányát. A félénk és szerény adminisztratív asszisztens, Chen Jia Xin találkozik a jóképű, művelt és sármos Wang Xi Yi-vel, egy nagy piperecikk-konglomerátum örökösével. Egy spontán egyéjszakás kalandjukat megnehezíti a személyazonosságok összekeveredése, ami a partra visszatérve további interakciókhoz vezet.

Családi nyomás merül fel, amikor Jia Xin teherbe esik, ami egy válási záradékkal ellátott, elrendezett házassághoz vezet. A gyermek Xi Yinél marad, aki el akarja venni régi barátnőjét, a táncosnő Shi Annát.

A félreértések tragikus eseményhez vezetnek, aminek következtében a szívét összetörő Jia Xin az érzelmei és Xi Yi elől Magyarországra menekül, ahol barátja és művészeti közvetítője, Dylan él. A következő három év során fazekasként érvényesül egy neves mentor irányítása alatt, Dylan pedig rendíthetetlen támogatást nyújt neki, és fokozatosan érzelmeket táplál iránta.

A különélésük alatt Xi Yi érik, és rájön, hogy családot szeretne alapítani. Eközben ki kell védenie a téveszmés Anna közeledését, aki azon mesterkedik, hogy visszaszerezze őt. Dylan folytatja a keresést, hogy megtalálja rég elveszett húgát, akitől gyerekkorában elválasztották.

A sors és egy üzlet összehozza Jia Xint és Xi Yit Magyarországon. Ahogy közös múltjuk és jövőbeli kilátásaik összefutnak, mintha sosem lettek volna külön, esélyt kínálva a szerelem újbóli fellángolására.


Cím: 你是我的命中注定 / Ni Shi Wo De Ming Zhong Zhong Zhu Ding

Magyar címe:  Te vagy a végzetem

Műfaj:  Romantikus

Epizódok: 36

Műsorszóró hálózat: Tencent

Műsoridő: 2020-Jun-05


Online Nézhetőség: Rakuten Viki